Organizacja pracy stołówki rok szk. 2023/24
- Szczegóły
- Opublikowano: 30-01-24
- Autor: Intendentka
Opłata za miesiąc marzec wynosi:
152 zł
19 dni żywieniowych x 8zł stawka żywieniowa
Proszę opłacić obiady do dnia 5 marca.
UWAGA!
Rodzice uczniów z klas 4b, 4d oraz 5b proszeni są o odliczenie 8zł za wycieczkę z dn. 13.02.2024r.
Z dowodem wpłaty należy zgłosić się do intendentki w celu odebrania bonów obiadowych. Dowodem wpłaty może być potwierdzenie przelewu (tylko do wglądu), zdjęcie wykonane telefonem, oświadczenie rodzica (data wpłaty, kwota jaka została wpłacona oraz dane dziecka).
Należności za obiady wpłacamy tylko na indywidualne konto dziecka, które zostało przydzielone przez intendentkę przy zapisie (dzieci, które uczęszczały na obiady w poprzednich latach, korzystają z wcześniej nadanych już indywidualnych kont).
Nieobecność dziecka proszę zgłaszać do godziny 7:30
tel. (87)563 20 79
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Odliczenie stawki za obiad nastąpi TYLKO w przypadku zgłoszenia nieobecności do intendenta. Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach regulujących pracę stołówki szkolnej w zakładce BIP.
- Podstawowe alergeny pokarmowe:
1.Zboża zawierające gluten,
2.Skorupiaki i produkty pochodne,
3.Jajka i produkty pochodne,
4.Ryby i produkty pochodne,
5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
6.Soja i produkty pochodne,
7.Mleko i produkty pochodne,
8.Orzechy,
9.Seler i produkty pochodne,
10.Gorczyca i produkty pochodne,
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
12.Dwutlenek siarki,
13.Łubin,
14.Mięczaki.