Organizacja pracy stołówki

Ze względu na wzrost cen produktów opłata za jeden obiad wzrasta z 5 zł na 6 zł.
 
Opłata za obiady w październiku: 
19 dni x 6 zł = 114 zł

Dokumenty regulujące pracę stołówki szkolnej:

  1. Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej
  2. Zarządzenie z dnia 8.07.2022 r. w sprawie ustalenia warunków korzystania ze stołówki szkolnej, w tym wysokości opłat za posiłki w szkole i oddziale przedszkolnym
  3. Do pobrania: Karta zapisu ucznia na obiady

 

PODSTAWOWE ALERGENY POKARMOWE

  1. 1.Zboża zawierające gluten,
  2. 2.Skorupiaki i produkty pochodne,
  3. 3.Jajka i produkty pochodne,
  4. 4.Ryby i produkty pochodne,
  5. 5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
  6. 6.Soja i produkty pochodne,
  7. 7.Mleko i produkty pochodne,
  8. 8.Orzechy,
  9. 9.Seler i produkty pochodne,
  10. 10.Gorczyca i produkty pochodne,
  11. 11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
  12. 12.Dwutlenek siarki,
  13. 13.Łubin,
  14. 14.Mięczaki.