Organizacja pracy stołówki rok szk. 2023/24
- Szczegóły
- Opublikowano: 29-11-23
- Autor: Intendentka
Opłata za miesiąc grudzień wynosi:
128 zł
16 dni żywieniowych x 8 zł stawka żywieniowa
Rodzice uczniów, którzy byli na wycieczce szkolnej/wyjściu klasowym z klas: 2a, 2b, 3b, 5a, 5d, 8a, 8c, proszeni są o odliczenie 8 zł. Dodatkowo proszę o odliczenie 8 zł za obiady uczniów, którzy uczęszczali na zawody sportowe.
Proszę opłacić obiady do dnia 5 grudnia.
Z dowodem wpłaty należy zgłosić się do intendentki w celu odebrania bonów obiadowych. Dowodem wpłaty może być potwierdzenie przelewu (tylko do wglądu), zdjęcie wykonane telefonem, oświadczenie rodzica (data wpłaty, kwota jaka została wpłacona oraz dane dziecka).
Wydawanie bonów odbywa się 02-03.11
- od godziny 07:00 do godziny 10:40
- od godziny 13:00 do godziny 14:00
Należności za obiady wpłacamy tylko na indywidualne konto dziecka, które zostało przydzielone przez intendentkę przy zapisie (dzieci, które uczęszczały na obiady w poprzednich latach, korzystają z wcześniej nadanych już indywidualnych kont).
Nieobecności dziecka proszę zgłaszać telefonicznie.
Telefon: (87) 563 20 79
Odliczenie stawki za obiad nastąpi TYLKO w przypadku zgłoszenia nieobecności do intendenta. Więcej informacji znajdą Państwo w dokumentach regulujących pracę stołówki szkolnej w zakładce BIP.
- Podstawowe alergeny pokarmowe:
1.Zboża zawierające gluten,
2.Skorupiaki i produkty pochodne,
3.Jajka i produkty pochodne,
4.Ryby i produkty pochodne,
5.Orzeszki ziemne (arachidowe),
6.Soja i produkty pochodne,
7.Mleko i produkty pochodne,
8.Orzechy,
9.Seler i produkty pochodne,
10.Gorczyca i produkty pochodne,
11.Nasiona sezamu i produkty pochodne,
12.Dwutlenek siarki,
13.Łubin,
14.Mięczaki.